Brugt Mercedes

Brugt Mercedes

Hos Pavegydens Auto har vi et godt ry, for at være eksperter inden for Mercedes. Vi har igennem årerne handlet en masse med brugte biler, hvilket har været med til og danne vores forkærlighed for især Mercedes biler. En Mercedes er kvalitet fra inderst til yderst og dermed er den fabrikeret med omtanke og omhu. Vi har hos Pavegydens Auto erfaret, at når man sælger en brugt Mercedes, så ser man kun denne Mercedes igen til serviceeftersyn. Vi mener derfor, at man som bilelsker ikke kan andet end at nyde bilerne fra Mercedes.

Import af bil

Mercedes er en bil med kvalitet, hvilket ofte koster mange penge. Vi har i Danmark nogle afgifter på biler, som er med til at gøre markedet relativt lille for Mercedes, da det dermed ikke er alle modeller som udbydes til salg i Danmark. Vores kære naboland Tyskland er det land med flest Mercedes – både på gaden og i salgsudstillingerne, hvilket gør at den bedste mulighed for os hos Pavegydens Auto er at importere Mercedes-biler direkte fra Tyskland.

Import af bil fra Tyskland

Vi har hos Pavegydens Auto udviklet et godt netværk i Tyskland igennem årene, som hjælper os til og finde både de gode handler, men også de mere sjældne Mercedes-modeller som er til stor glæde for danske Mercedes entusiaster. Vi har bl.a. leveret en del Mercedes B-klasse modeller med automatgearkasse på danske plader, som ellers er en bil, der ikke er ret mange af i Danmark

Import af Mercedes

Vi har hos Pavegydens Auto en stor erfaring inden for import af Mercedes biler, så uanset om du er på jagt efter en bestemt model eller du søger en god brugt Mercedes, så kan vi hjælpe. Har du ligeledes spørgsmål til import af Mercedes eller noget andet, er du mere end velkommen til at kontakte os og få en snak om dine muligheder for evt. at købe en Mercedes eller en importbil.

Vi har her hos Pavegydens Auto allerede en bred vifte af brugte Mercedes til salg

Telefon & Mail

63241425

salg@pavegydensauto.dk

Eller skriv til os her

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder